Tips voor het boeken van de beste DJ voor een bruiloft

Zit je vast voor muziek en entertainment op je grote dag? We praten over waarom het soms een goed idee is om een ​​bruiloft-dj in te huren voor je grote dag.

Voel je niet verplicht om gebruik te maken van de ‘inhouse’ disco op je trouwlocatie. Sommige locaties bieden dit aan in hun pakket, maar dat betekent niet noodzakelijk dat ze de beste DJ voor de baan zijn. Winkelen! Zoek naar aanbevelingen of bel misschien een eerdere klant. Kijk op de website van de DJ als ze er een hebben, als het er onprofessioneel uitziet, is de kans groot dat hun optreden ook onprofessioneel kan zijn.

Tips

  • Regel een afspraak met de DJ voordat je ze boekt en nogmaals voor je trouwdag. Naast het peilen van hun uiterlijk, kun je zien of je ‘doorgaat’. Vraag de DJ om advies over wanneer de eerste dans, het buffet, enzovoort, moet worden gehouden, en onthoud dat je ongeveer 90 minuten moet wachten voordat de disco is opgezet.

 

  • Probeer te voorkomen dat je ’te cool voor school’ bent en onthoud dat het ook een feest is voor je gasten! De beste bruiloft-dj’s zijn ruim van tevoren volgeboekt, dus zorg ervoor dat je de beschikbaarheid controleert en vroeg boekt – loop niet het risico om het tot het laatste moment te verlaten.

 

  • Heeft u draadloze microfoons nodig voor toespraken of speciale verlichting? Zorg ervoor dat u deze extra’s in alle offertes opneemt. Gebruik uw budget verstandig. Goede bruiloft-dj’s kosten misschien wat extra, maar zullen het entertainment gedenkwaardiger maken.

Nogmaals, met deze vragen zou u geen problemen moeten hebben om de beste DJ voor uw receptie te vinden.

  • Ben je beschikbaar?

 

Dit lijkt zo’n voor de hand liggende vraag, maar sommige bruiden weten maar één vraag: “Hoeveel?” Zoek uit of de DJ zelfs jouw date beschikbaar heeft. Als ze niet beschikbaar zijn, zou een kwaliteits-DJ een andere DJ moeten aanbevelen om contact op te nemen. Als ze dat niet doen, zijn ze misschien geen “echte professionals”. Een “echte professional” zal je helpen een andere DJ te vinden, zelfs als deze al geboekt is.

  • In wat voor soort evenementen bent u gespecialiseerd?

 

Ontdek of bruiloftsrecepties de focus zijn van de DJ die op JOUW evenement zal optreden. Je DJ had bij eerdere recepties moeten optreden en de volgorde van de evenementen moeten kennen. Sommige multi-systeembedrijven zijn misschien goedkoper, maar garanderen uw DJ mogelijk niet schriftelijk. Je mag alles plannen met de eigenaar, en dan eindelijk JOUW DJ ontmoeten op de dag van je evenement (bait and switch). Als deze DJ voornamelijk in een club werkt of de meeste andere evenementen doet (bowlingbanen, verjaardagen, enz.), dan zijn ze misschien niet de beste keuze voor jou.

  • Hoe coördineer je mijn evenement en hoe maak je het LEUK?

 

De betere entertainmentservice coördineert uw ontvangst van begin tot eind, in plaats van “alleen maar muziek te spelen”. Ze zullen u suggesties geven over hoe uw receptie perfect en uniek kan zijn, evenals uw ideeën. Ervaren DJ’s kunnen zelfs de plaats van een bruiloftscoördinator innemen, aangezien ze ervaren zijn in het plannen van recepties als ENTERTAINMENT-functie. Je DJ moet het gewenste energieniveau hebben om van je feest alles te maken wat je je al had voorgesteld.

  • Komt u met ons afspreken om onze receptie te plannen?

 

Ontmoet ALTIJD uw toekomstige DJ voordat u een overeenkomst ondertekent! Dit is erg belangrijk! Een DJ die niet aanbiedt om met je af te spreken, geeft niet om het succes van je evenement, ze zijn waarschijnlijk meer bezig met het krijgen van je geld! Zorg ervoor dat de DJ die je ontmoet ook degene is die op je evenement zal optreden. Sommige bedrijven weten pas op de dag dat ze plaatsvinden wie welke evenementen zullen doen. Je trouwdag is NIET de dag om je DJ voor het eerst te ontmoeten! Na deze meet up weet je zeker dat de DJ komt opdagen en kun je thuis ontspannen kijken of op Casino777 baccarat uitproberen.

 

  • Wat draag je tijdens mijn receptie?

 

Een professionele DJ zal gepast gekleed gaan voor uw receptie, en dat betekent het dragen van een TUXEDO. Een DJ die geen gepaste kleding draagt, geeft er niet om om een ​​goede indruk te maken over zijn uiterlijk. Vergeet niet dat de DJ JOU vertegenwoordigt bij de receptie!