Ben jij verantwoordelijk voor de merchandise van het event? Dit zijn 4 ideeën om je te inspireren!

Staat het volgende evenement al op de planning? We weten dat het plannen van een evenement veel werk en tijd kost, maar iets dat niet mag ontbreken is merchandise van het evenement. Dit is een goede manier van promotie en om de bezoekers een leuke herinnering te geven. In dit artikel delen we vier leuke merchandise ideeën die perfect zijn voor jouw volgende evenement.

Bedrukte T-shirts

Wie houdt er niet van een leuk t-shirt? Een van de leukste merchandise is een creatief en uniek t-shirt. T-shirts zijn praktisch, worden iedere dag gedragen en zijn een geweldige manier om je evenement te promoten. Je kunt ervoor kiezen om het logo van je evenement, een leuke slogan of een creatief ontwerp op de T-shirts te laten bedrukken. Bezoekers zullen het leuk vinden om een T-shirt mee naar huis te nemen als aandenken aan het evenement!

Custom pins

Willen jullie liever een leuk klein collectors item? Kies er dan voor om orginele pins te maken. Custom pins zijn kleine, maar opvallende merchandise items die perfect zijn om weg te geven tijdens jouw evenement. Pins kunnen gemakkelijk worden ontworpen met het logo van je evenement of een leuk ontwerp dat past bij het thema van het evenement. Bezoekers kunnen de pins op hun kleding, pet of tas bevestigen en zo jouw evenement op een subtiele manier promoten.

Waterflessen

Tijdens een evenement is het belangrijk dat iedereen goed gehydrateerd is, vooral wanneer het in de zomer is. Maak een leuk ontwerp voor een waterfles. Waterflessen zijn praktische en duurzame merchandise. Je kunt ervoor kiezen om waterflessen te laten bedrukken met het logo van je evenement of gek design. Bezoekers kunnen de waterfles direct gebruiken tijdens het evenement en kunnen deze vervolgens mee naar huis nemen als aandenken. Zo blijft jouw evenement nog lang in de gedachten van de bezoekers.

Aanstekers

Het is slim om te kiezen voor items die mensen veel gebruiken. Aanstekers zijn een populair merchandise item dat vaak wordt gebruikt tijdens evenementen. Je kunt ervoor kiezen om aanstekers te laten bedrukken met het logo van je evenement, een specifieke boodschap of een creatief ontwerp. Aanstekers zijn praktisch en worden vaak bewaard, waardoor jouw evenement nog lang onder de aandacht blijft.

Producten bedrukken

Wanneer jullie in de oriëntatie fase zitten van de merchandise is het belangrijk om een sterk en uniek logo te ontwerpen dat iedereen wil hebben. Online zijn veel verschillende websites te vinden waar je gemakkelijk ontwerpen kan maken. Zo kun je BIC aanstekers bedrukken 50 stuks online en gemakkelijk bestellen. Door een paar goede items te vinden waarvan jullie zeker weten dat de klanten dit willen hebben kun je op een goede manier jullie evenement promoten.